Disclaimer

Voor een goed gebruik van deze website (www.abhetspectrum.nl) gelden enkele gebruikersvoorwaarden:

Gebruik van informatie

AB Het Spectrum streeft naar juiste en actuele informatie op de website. Het kan gebeuren dat er onjuistheden of onvolkomenheden in de tekst staan. Bij constatering hiervan, passen we dit aan. Is er sprake van juridische informatie op de website, dan is dit algemene informatie en geldt dit niet als een vervanging van juridisch advies. Aan de informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. AB Het Spectrum aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website, of voor als de website niet goed functioneert.

E-mail

We streven ernaar mailwisseling tijdig te verwerken. Dit kan door overmacht worden vertraagd, waarvoor wij begrip vragen. We handelen e-mail in de regel zo spoedig mogelijk af. Mailwisseling met persoonlijke informatie wordt beveiligd verzonden. De veiligheid van het e-mailverkeer is niet volledig door AB Het Spectrum te garanderen, wat veiligheidsrisico’s met zich meebrengt. Door het versturen en ontvangen van algemene berichten van en naar AB Het Spectrum minimaliseren we risico’s.

Hyperlinks

Deze website bevat enkele hyperlinks naar websites van andere organisaties. AB Het Spectrum heeft geen invloed op de websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of de inhoud daarvan. We aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor eventuele schade door het gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle publicaties en uitingen van AB Het Spectrum zijn beschermd door auteursrecht en andere eigendomsrechten. Voor persoonlijk gebruik mag je deze gebruiken, voor ander gebruik is schriftelijk toestemming van AB Het Spectrum nodig.