Vacatures

Werken bij AB Het Spectrum

AB Het Spectrum is een innovatieve en ondernemende organisatie die zorg biedt aan mensen met een autismespectrumstoornis (ASS), cliënten die vaak een lange voorgeschiedenis hebben in de reguliere GGZ, cliënten met ASS in combinatie met een verslaving en/of justitieel verleden en zorgmijders waarbij een vermoeden bestaat dat zij ASS hebben. AB Het Spectrum begeleidt ook cliënten die bij andere organisaties niet worden aangenomen, of die bij andere organisaties te maken krijgen met een outtake. De begeleiders van AB Het Spectrum weten juist vanwege hun specialistische kennis van de doelgroep achter de voordeur te komen, daar waar dit generalisten vaak niet lukt, waardoor de cliënt geen of niet afdoende begeleiding krijgt en de problematiek een dusdanige omvang aanneemt dat dit voor zowel de cliënt als voor zijn omgeving zorgt voor grote problemen en overlast.

De begeleiders hebben qua opleiding verschillende achtergronden: Orthopedagogiek, Psychologie, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH), Creatieve therapie, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) en Onderwijs. Daarnaast worden alle begeleiders continu (bij)geschoold om goed te kunnen blijven werken met cliënten met een ASS en vaak bijkomende psychiatrische stoornissen zoals depressie, angststoornis, gedragsstoornis, leer/taalstoornis of een combiproblematiek met verslaving en criminaliteit. Daarom zijn medewerkers van AB Het Spectrum breed inzetbaar voor het bieden van begeleiding aan deze doelgroepen.

Vanwege de breed inzetbare begeleiding en de hoge uitvraag naar onze dienstverlening zijn we zijn we misschien wel op zoek naar jou?

Vacatures in al onze zorgregio’s

 

Ben je enthousiast? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief via werkenbij(@)abhetspectrum.nl

Of vul het formulier in:

Je gegevens

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.

Kies uit de volgende opties

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security