Xander,
Ambulant begeleider

Mijn naam is Xander en ik ben geboren op 15 oktober 1991 te Amersfoort. Sinds 15 augustus ben ik werkzaam bij Ab Het Spectrum als woonbegeleider en ambulant begeleider.

De afgelopen jaren heb ik de opleiding ‘’maatschappelijke zorg’’ behaald op eerst niveau drie en daarna niveau vier. Bij de niveau drie opleiding heb ik op verschillende stage plaatsen meegelopen en ben ik met veel doelgroepen in aanraking gekomen. In het laatste jaar heb ik stage gelopen bij Reinaerde in Woudenberg en zij boden mij aan om een niveau vier opleiding te gaan volgen na het behalen van mijn niveau drie. Bij Reinaerde heb ik gewerkt met mensen met een verstandelijke beperking met verschillende ontwikkelingsniveaus. Na het behalen van de opleiding vond ik dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging en ik kwam in contact via een medewerker bij Ab het Spectrum. Na wat informatie te hebben gelezen op de website werd ik enthousiast en heb gesolliciteerd bij Ab Het Spectrum. Werken in de zorg vind ik uitdagend en erg leuk om te doen. Het geeft mij energie om met mensen in contact te komen en daarmee een band te kunnen opbouwen.

In mijn vrije tijd vind ik het gezellig om met vrienden, familie of kennissen. Twee keer in de week doe ik aan voetbal en ga ik één keer in het jaar op wintersport waarin ik heerlijk een week aan het snowboarden ben. Daarnaast vind het leuk om wat te klussen in en rondom het huis.