Wendy,
Ambulant Begeleider / Woonbegeleider

“Mijn naam is Wendy en ik ben geboren in 1990. In september 2016 ben ik gestart als ambulant begeleider en woonbegeleider bij AB Het Spectrum. In 2014 heb ik de studie Psychologie aan de Rijksuniversiteit in Groningen met succes afgerond. Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan in het regulier onderwijs en tevens mijn Basisaantekening Psychodiagnostiek behaald. In het onderwijs heb ik gewerkt met kinderen en jongeren met leer- en/of gedragsproblemen. Na mijn studie ben ik werkzaam geweest als vestigingscoördinator bij een huiswerkinstituut en als begeleider van kinderen en jongeren met een stoornis binnen het Autisme Spectrum.

Binnen AB Het Spectrum begeleid ik zowel kinderen als jongeren en volwassenen. Wat ik graag zou willen bereiken met een cliënt? Opzoek gaan naar authenticiteit en, binnen de mogelijkheden van de cliënt, aan de slag gaan met de problemen waar hij/zij in het dagelijks leven tegenaan loopt.

In mijn vrije tijd lees ik graag en houd ik ervan om gezellig op een terrasje te zitten of lekker te eten. Verder vind ik het belangrijk om gezond en bewust door het leven te gaan en te genieten van de kleine dingen.”