Shyanne,
Ambulant Begeleider

Hallo! Mijn naam is Shyanne. Ik ben in 1992 geboren in het mooie Utrecht.

In 2014 heb ik de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond. Ik heb stage gelopen en gewerkt op diverse leefgroepen, waaronder Groot Emaus en de Hoenderloo groep. Ik vind het leuk om mijzelf te blijven ontwikkelen en doe dit dus ook. Ik ben momenteel bezig met een opleiding tot Kindercoach en wil hierop aansluitend de opleiding tot kinder- en jeugdtherapeut volgen.

Ik hou van afwisseling en dat is één van de redenen dat ik hier ben gaan werken. Ieder persoon is uniek en verdient dus ook unieke aandacht en begeleiding. Daarnaast ben ik erg positief ingesteld. Ik ga uit van mogelijkheden en kansen en probeer overal iets positiefs in te zien. Dat is wat mij zo aanspreekt bij AB Het Spectrum.

Doordat de visie van de organisatie zo aansluit bij mijn persoonlijke visie, voel ik mij hier als een vis in het water.

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om een goede balans te hebben tussen actief en ontspanning. Ik ga er graag op uit om dingen te ondernemen en ik hou van gezelligheid, maar vind het ook heerlijk om thuis te zijn. Ik vind mijn ontspanning in sport (o.a. yoga en hardlopen), meditatie, creatief bezig zijn en lezen.