Rick,
Ambulant Begeleider

Mijn naam is Rick, geboren op 13-10-1987 en sinds oktober ’17 werkzaam bij AB Het Spectrum als ambulant begeleider.

Vanaf mijn 17e ben ik werkzaam in de zorg en heb veel ervaring opgedaan in verschillende doelgroepen. De afwisseling van het begeleiden van kinderen, jongeren en/of volwassenen zie ik als een leuke uitdaging. Ik kan wat voor de ander betekenen en de ander evengoed wat voor mij.

Je ontdekt in het leven van de cliënt niet alleen zijn/haar problematiek, maar ook zijn/haar mooie kanten. Dit te ontdekken geeft mij veel voldoening in het werk. Ik vind het een uitdaging om mensen in hun kracht te zetten door hen inzicht te geven in wie ze zijn. Bij AB Het Spectrum kan ik mij specialiseren in het autisme en met een ieder uniek individu op een passende manier aan het werk gaan.

Door naast iemand te gaan staan, te onderzoeken en om praktisch bezig te zijn, hoop ik de ander in zijn kracht te kunnen zetten.

Ik ben gelukkig getrouwd en heb 2 kinderen waar ik elke dag van geniet. Ik hou erg van sporten. Ik ga regelmatig fietsen, hardlopen en naar de sportschool. Als ik tijd over heb vind ik het leuk om te klussen.