Rianne
Casemanager / Intaker

Mijn naam is Rianne en ik ben sinds april 2016 werkzaam bij AB het Spectrum. In 2013 heb ik de opleiding  Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond. Mijn jaarstage heb ik gedaan bij Stichting Philadelphia Zorg, waar ik ambulant begeleider en begeleider op een steunpunt was voor jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking, vaak in combinatie met ASS.

Na mijn stage ben ik hier blijven werken. Ook heb ik diverse jaren in de weekenden vrijwilligerswerk gedaan op een zorgboerderij voor kinderen met autisme. Op deze plekken heb ik ontdekt dat ik het ontzettend leuk vind, het bij mij past en ik voldoening krijg van het werken met verschillende mensen met verschillende karakters, levens en uitdagingen.

Ik vind het een uitdaging om samen met de cliënt op zoek te gaan naar dat wat hij nodig heeft om zichzelf te ontwikkelen.

Wat ik leuk vind van werken bij AB het Spectrum is dat er ook veel aandacht is om te werken aan mijn eigen ontwikkeling als begeleider.

Naast mijn werk besteed ik veel tijd aan volleybal en hou ik ervan om tijd door te brengen met familie, vriendinnen en vriend. Verder ben ik iemand die erg kan genieten van de ‘kleine’ dingen in het leven.