Rianne,
Ambulant Begeleider/ Woonbegeleider

Hallo! Mijn naam is Rianne. Ik ben geboren in 1989 en werk sinds september 2016 bij AB Het Spectrum als woonbegeleider en ambulant begeleider. In 2011 heb ik mijn SPW4 diploma in ontvangst mogen nemen en kon daarna meteen aan de slag als laagdrempelig jeugdhulpverlener/activiteitenbegeleider in een inloop en dagbesteding voor jongeren van rond de 11 tot 25 jaar oud die te kampen hadden met uiteenlopende problematieken. Toen deze stichting ermee stopte en ik niet zo gauw aan het werk kwam in de zorg, ben ik er even tussenuit geweest en heb ik 2 jaar gewerkt in een totaal andere tak van sport: de weg- en waterbouw. In deze 2 jaar is me wel heel duidelijk geworden dat ik toch liever met mensen werk dan met wegen, dus ik hakte de knoop door en besloot verder te gaan zoeken. Ik maakte een korte tussenstop als begeleider bij een dagbesteding voor kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, gedragsproblematiek en/of gedragsstoornis, maar ik ben uiteindelijk terechtgekomen en warm welkom geheten bij AB Het Spectrum.

Op een nuchtere, praktische, maar vooral ook creatieve wijze wil ik graag begeleiding en ondersteuning kunnen geven aan mensen die dat nodig hebben, net zolang totdat zij op eigen benen kunnen staan. Ik hoop dat ik bij AB Het Spectrum, samen met mijn collega’s en natuurlijk met de mensen zelf, dat een beetje vorm kan geven.

Naast mijn werk ben ik veel bezig met muziek en zing ik mijn eigen liedjes waarbij ik mezelf begeleid met piano. Verder hou ik van buiten zijn, ruige natuur, rust en ruimte, reizen, een beetje avontuur en nieuwe en mooie plekken ontdekken. Ik sport veel en ook dat vooral buiten. Ik ben enthousiast te maken voor alles en hou van gezelligheid met vrienden en familie. Ik hou mezelf goed bezig dus! J