Patrick,
Algemeen Coordinator/ Casemanager,

Ik ben Patrick, in 1981 geboren te Amsterdam. Na vele jaren in vooral de commerciële sector te hebben gewerkt heb ik in 2011 de overstap gemaakt naar de zorgsector. Ik merkte in mijn werkverleden dat het werken met mensen mij een ontzettende “boost” gaf. Ik heb daarom doen besluiten mijn management functie op te geven voor een uitdaging als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener binnen de jeugdzorg , wat tevens mijn eerste echte kennismaking was met werken binnen de zorg.

Na enkele jaren jeugdzorg ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan als coördinator bij een organisatie die zorg verleent aan (jong-)volwassenen met een licht verstandelijke beperking. Kort daarna maakte ik kennis met AB Het Spectrum en na enkele gesprekken was ik al snel overtuigd dat dit een organisatie is die een rijkelijke toevoeging is aan zorgland en waar ik graag voor zou willen werken.

Naast uitdaging in het werk geniet ik van de uitdaging van het vaderschap. Ik ben vader van twee jonge dochters. Daarnaast houd ik mij niet bezig met bepaalde hobby’s maar vind ik alles leuk waar gezelligheid aan gebonden is.