Nicky,
Ambulant begeleider

Hallo mijn naam is Nicky, ik ben geboren in 1996. In november 2017 ben ik gestart als ambulant begeleider bij ab Het Spectrum.

Voordat ik mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Christelijke Hogeschool Ede ben begonnen, wist ik dat ik wilde werken in de hulpverlening. Ik wilde dit omdat ik het belangrijk vind dat ieder mens mee kan doen in de samenleving en alle krachten worden benut.

Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende stages gelopen. In mijn stage werkte ik op een kinderdagcentrum voor kinderen met moeilijk verstaanbaar gedrag en een verstandelijke beperking, hier heb ik veel kennis opgedaan over het werken met verschillende problematieken en het afstemmen van de hulpverlening per cliënt.

Verder heb ik gewerkt met cliënten met niet-aangeboren hersenletsel en kinderen op speciaal basisonderwijs. In 2017 heb ik mijn diploma voor de opleiding behaald.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om tijd door te brengen met de mensen om mij heen. Daarnaast vind ik het prettig om te sporten en houd ik van muziek.