Marjolein van Ramselaar,
Intakecoördinator/ Casemanager,

Mijn naam is Marjolein van Ramselaar en ik ben geboren in 1987. Sinds januari 2011 ben ik werkzaam bij AB het Spectrum. De eerste drie jaar ben ik volledig werkzaam geweest als casemanager en daarna heb ik die taak gecombineerd met de functie van intaker. Aangezien AB het Spectrum volop in ontwikkeling is en daarbij in volume toeneemt ben ik sinds 2016 intakecoördinator en coördineer ik het proces van oriëntatie tot de start van de begeleiding.

In 2008 heb ik de HBO opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening succesvol afgerond. Mijn minor was gericht op agressie, huiselijk geweld en kindermishandeling. Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring op gedaan in de GGZ. Ik ben werkzaam geweest op een gesloten en open crisisafdeling van de GGZ en als ambulant begeleider van tienermoeders. Binnen AB het Spectrum begeleid ik zowel kinderen als jongeren en volwassenen. Ik ben zo enthousiast over mijn werk omdat het iedere dag een uitdaging is om te kijken wat de wensen en kwaliteiten van mijn cliënten zijn en toe te werken naar een doel waar de cliënt zelf achterstaat. Als intakecoördinator is het van belang om contact te onderhouden met gemeenten/ wijkteams, het eerste aanspreekpunt te zijn van de organisatie en uiteindelijk een goede match te maken met de begeleider. Ik houd ontzettend van regelwerk en aanbrengen van structuur dus deze taken passen goed bij wat ik leuk vind om te doen.

Naast mijn werk vind ik het leuk om tijd door te brengen met mijn man en kinderen. Ik houd erg van koken, klussen in huis en lezen.