Marieke,
Casemanager

Hai! Mijn naam is Marieke, geboren in 1990 en kom oorspronkelijk uit Brabant.
Ik ben sinds augustus 2017 werkzaam als casemanager bij AB Het Spectrum.

In 2013 ben ik afgestudeerd als pedagoge aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens mijn stages heb ik ervaring opgedaan met het geven van individuele- en groepsbegeleiding op zowel een middelbare school als op een internaat in Suriname. Ook heb ik tijdens mijn studie stage gelopen en gewerkt bij een orthopedagogisch studiebegeleidingscentrum.

Ik merkte dat het werken met personen met een autismespectrumstoornis mij erg boeide en energie gaf, wat mij motiveerde om na mijn schoolloopbaan op zoek te gaan naar een baan met deze doelgroep. Met veel plezier heb ik 3 jaar als gezinsbegeleidster gewerkt, specifiek voor mensen met een autismespectrumstoornis.

Hierna werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en was ik dan ook erg blij dat ik als casemanager bij AB Het Spectrum aan de slag mocht gaan! Ik vind het uitdagend om samen met de cliënt en de context op zoek te gaan naar passende begeleiding, afgestemd op de behoeften en uitgaande van de krachten van de cliënt.

Buiten het feit dat ik erg veel energie haal uit mijn werk, vind ik het fijn om in mijn vrije tijd te sporten, reizen en activiteiten te ondernemen met vrienden.