Linda,
Intaker / Casemanager.

Mijn naam is Linda en ik ben geboren in 1988. In 2010 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan Hogeschool Utrecht.

Gedurende mijn opleiding heb ik meerdere stages gedaan; activiteiten-/woonbegeleider bij een woon-/zorgcentrum, kinderwerker bij een sociaal cultureel centrum en als pedagogisch medewerker bij een naschoolse dagbehandeling voor jongere jeugd.

Na mijn opleiding heb ik gewerkt als invalkracht in de kinderopvang en in de gehandicaptenzorg bij Bartiméus. Mijn keuze om in eerste instantie als invalkracht aan het werk te gaan, is een bewuste keuze geweest. Daardoor heb ik in 2012 de tijd gehad om van februari t/m april vrijwilligerswerk te doen en rond te reizen in Guatemala. Dit is een unieke ervaring die ik niet had willen missen en die mij veel levenslessen geleerd heeft.

Hierna ben ik in november 2012 als gezinsondersteuner bij AB Het Spectrum begonnen en heb ik mijn taken in februari 2013 met de functie woonbegeleider uit kunnen breiden.

Sinds oktober 2013 werk ik ook als ambulant begeleider. Door een combinatie van functies is mijn werk heel divers en vind ik het bij elke cliënt weer een uitdaging om samen tot een geschikte vorm van begeleiding te komen. Iedereen heeft andere wensen en krachten en het is aan de cliënt om daar zijn/haar mogelijkheden mee uit te breiden en zelfstandig in het leven te kunnen staan. Dat ik daar de resultaten van terug zie tijdens de begeleiding, maken dat ik van mijn werk geniet!

In mijn vrije tijd speel ik accordeon in een orkest en ben ik lid van de muziekcommissie. Daarnaast geniet ik ervan om te lezen, films te kijken, muziek te luisteren en ligt mijn interesse nog steeds bij reizen / vakanties.