Leslie,
Ambulant begeleider

Hallo! Mijn naam is Leslie en ik ben geboren in december 1989.

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij AB Het Spectrum als intaker ambulant begeleider.

In 2013 ben ik afgestudeerd als Sociaal pedagogisch hulpverlener aan de Hoge School Utrecht. Tijdens en na mijn opleiding heb ik met verschillende doelgroepen gewerkt.

In 2014 ben ik gestart op een behandelcentrum voor kinderen en jongeren met autisme i.c.m. gedragsproblemen. Binnen deze organisatie heb ik intensief gewerkt met de behandelmethoden ABA, PRT en DTT. Naast het werken op de groep gaf ik wekelijks individuele ondersteuning en begeleiding in de thuissituatie.

Het werken in de thuissituatie vind ik een hele leuke uitdaging, omdat het erg divers is en je steeds opnieuw moet zoeken naar een geschikte vorm van begeleiding. Ik vind het daarbij belangrijk dat de wensen en behoeften van de cliënt daarin centraal staat.

De energie die ik kreeg van de begeleiding in de thuissituaties heeft mij doen beslissen op zoek te gaan naar een ambulante functie. Binnen AB Het Spectrum begeleid ik zowel kinderen als jongeren en volwassenen. De afwisseling van de cliënten vind ik erg leuk.

Naast mijn werk heb ik een druk sociaal leven. Ook ben ik erg sportief. Ik speel zelf 3x in de week korfbal en geef elke week training aan de aller kleinste (tot 4 jaar) om ze op een speelse manier kennis te laten maken met het spelletje.