Jolinde,
Ambulant begeleider

Hallo! Mijn naam is Jolinde en ik ben geboren in 1993. In augustus 2017 ben ik als ambulant begeleider begonnen bij AB Het Spectrum. In 2015 ben ik afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener aan de hogeschool van Leiden. Ik heb mij tijdens mijn minor en afstuderen gespecialiseerd en de Geestelijke Gezondheid Zorg. Tijdens mijn stage bij een grote GGZ instelling in Rotterdam heb ik gewerkt met veelzijdige
cliënten. Daar licht ook gelijk mijn passie: mensen! Ieder mens is zó verschillend en ik vind het super mooi om betrokken te zijn in het proces wat iemand aangaat. Binnen AB het Spectrum begeleid ik zowel kinderen, als jongeren en volwassenen. Ik vind het mooi om te zoeken naar de kwaliteiten en krachten van mijn cliënten, maar ook samen te zoeken naar de behoefte die zij hebben. Samen stappen zetten naar een doel van de cliënt maken mij super enthousiast.
In mijn vrijetijd ben ik graag buiten aan het sporten of wandelen, met vrienden en familie leuke dingen aan het ondernemen en ik hou erg van zingen en creatief bezig zijn. Ik vind het leuk om nieuwe dingen van de wereld te zien en ga dus ook graag op reis, daarnaast ga ik het liefst elk jaar ook op wintersport.