Irene,
Woonbegeleider / ambulant begeleider

Ik ben Irene, geboren op 18/03/1990 en sinds november ’15 werkzaam als woonbegeleider/ ambulant begeleider bij AB Het Spectrum.

Hiervoor ben ik werkzaam geweest als gastouders bij een gezin met vier kinderen. Omdat ik op zoek was naar meer uitdaging heb ik gesolliciteerd bij AB Het Spectrum.

In 2011 ben ik afgestudeerd als Bachelor Pedagoog aan de hogeschool Utrecht en in 2014 heb ik daar naast mijn werk nog een Post HBO Gezins- en opvoedcoach bij gedaan.

Mijn interesses hebben altijd gelegen bij het werken met mensen met ASS. Wat dit werk zo leuk maakt is het werken met verschillende mensen die allemaal hun eigen karakter, gewoontes en uitdagingen hebben. Ik vind het leuk om met iedere cliënt op een persoonlijke manier te werken aan individuele doelen.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sport (bootcamp en badminton) en volg ik zanglessen. Daarnaast doe ik vrijwilligerswerk, dit houdt in dat ik samen met een aantal andere vrijwilligers hulpreizen organiseer voor een stichting die zich inzet voor mensen met ASS in Roemenië en Moldavië.