Ilse,
Behandelaar

Hallo! Mijn naam is Ilse, geboren in 1986.

In april 2010 ben ik als ambulant begeleider begonnen bij AB Het Spectrum. Daarvoor, in augustus 2009 ben ik afgestudeerd als Master in de Psychologie en geestelijke gezondheid aan de Universiteit van Tilburg.

Tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen bij Tender Lievenshove te Oosterhout. Ik heb daar ervaring opgedaan als zorgcoördinator op een residentiële behandelgroep en tevens mijn basisaantekening psychodiagnostiek behaald.

Binnen AB Het Spectrum begeleid ik zowel kinderen als jongeren en volwassenen, allen met hun eigen kwaliteiten, moeilijkheden en behoeften.

Deze afwisseling in cliënten en bijbehorende activiteiten maakt het werk bij AB Het Spectrum voor mij erg leuk! Ik vind het leuk om met iedere cliënt op zich op een zo goed mogelijk passende manier aan de slag te gaan, zowel op praktisch als sociaal-emotioneel gebied.

Naast mijn rol als ambulant begeleider ben ik betrokken bij de intakes en denk ik inhoudelijk mee ter bevordering van de kwaliteit van de organisatie.

Naast mijn werk heb ik een druk sociaal leven en vind ik het leuk om te handballen, hardlopen en ga ik graag naar de sportschool. Ook ben ik graag buiten en bezig met mode en voeding / koken. Net als binnen mijn werk vind ik het leuk om op deze gebieden nieuwe dingen te ontdekken en te leren