Heidi,
Casemanager

Mijn naam is Heidi. Ik ben geboren in het voorjaar van 1974.
Sinds juli 2015 werk ik als ambulant begeleider bij AB Het Spectrum.
In 1996 heb ik de opleiding HBO sociaal pedagogische hulpverlening afgerond. Vervolgens heb ik 15 jaar gewerkt op twee locaties van een orthopedagogisch centrum/internaat in Amersfoort. Daar werkte ik met jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 18 jaar. Ook met hun ouders, docenten, hulpverleners en instanties werkte ik nauw samen.

Geweldig om zo van nabij betrokken te kunnen/mogen zijn in het ontwikkelingsproces van de jongeren, maar ook van hun ouders.

Op het moment dat ik moeder werd heb ik een baan gezocht met vaste werktijden in plaats van weekend-, avond- en slaapdiensten. Zo heb ik twee jaar gewerkt op een kinderdagverblijf.

Genoten van de onbevangenheid en het ontwapenende van de kinderen! En ook hier was het contact/samenwerking met de ouders van groot belang.

Voor ik bij AB Het Spectrum kwam werken heb ik al anderhalf jaar gewerkt als ambulant begeleider.
De doelgroep waarmee ik werk zijn nu met name (jong)volwassenen.
Werken met mensen, dáár ligt mijn hart! Welke doelgroep het ook is, ieder mens is uniek met zijn/haar kwaliteiten. Mooi om samen met de cliënt te onderzoeken waar zijn/haar kracht ligt!

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn gezin. Met z’n vijven gaan we er graag op uit. Heerlijk samen de natuur in!! Verder mag ik graag zingen, fotograferen, tekenen, dichten en koken.