Elouise
Ambulant begeleider

Hallo! Mijn naam is Elouise en ik ben geboren in 1991.

In oktober 2017 ben ik als ambulant begeleider bij AB Het Spectrum begonnen. In juni 2016 ben ik afgestudeerd als Bachelor Psychomotorische therapeut aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle.

Tijdens deze opleiding heb ik meerdere stages gelopen waarin ik verschillende doelgroepen begeleid heb en door middel van psychomotorische therapie gewerkt heb aan verschillende behandeldoelen. Binnen AB Het Spectrum ben ik actief als ambulant begeleider waar ik vooral jongeren begeleid.

Jongeren zijn bezig met hun identiteit. Het is mooi om hen daar in te sturen, hun positieve eigenschappen te ontdekken, moeilijkheden omzetten in mogelijkheden en hen te begeleiden in een positief proces waarin zij zichzelf mogen zijn, durven te zijn en accepteren wie ze zijn!

Bij AB Het Spectrum staat de cliënt te allen tijde centraal. Ik ben enkel een onderdeel van het proces wat de cliënten mee maken en daar wil ik mij met veel enthousiasme voor inzetten. In mijn vrije tijd speel ik graag een partij voetbal en spreek ik af met vrienden of familie. Daarnaast kan ik mij goed vermaken in de keuken, lees ik graag een goed boek of kijk ik een leuke film.