Caroline Kessels.
Orthopedagoog/zorgcoördinator.

Hallo! Mijn naam is Caroline en ik ben geboren in september 1984. In september 2009 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog aan de Universiteit Utrecht

"Hallo! Mijn naam is Caroline en ik ben geboren in september 1984.

In september 2009 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog aan de Universiteit Utrecht en vervolgens in februari 2010 begonnen als ambulant begeleider bij AB Het Spectrum.

Tijdens mijn opleiding is mijn interesse voor mensen met een psychiatrische stoornis al begonnen. Ik heb gewerkt met verschillende kinderen, achtergronden en problemen en zodoende veel gezien van de problemen waar zij tegenaan lopen, maar ook veel geleerd over hulp aan deze mensen. In deze periode heb ik ook kennis gemaakt en gewerkt met de ABA methode, welke ik in mijn huidige werkzaamheden inzet waar gewenst.

Als ambulant begeleider heb ik mijn kennis en ervaring verder uitgebreid en ben ik sinds 2012 gecertificeerd ben als Rots en Water trainer voor mensen met een autistische stoornis. Daarnaast ben ik sinds januari 2013 binnen werkzaam als interne coach en als stagebegeleider. Sinds januari 2015 ben ik zorgcoördinator. In deze functie heb ik verschillende taken. Zo ben ik aandachtsfunctionaris voor huiselijk geweld en kindermishandeling en ben ik verantwoordelijk voor de inhoudelijke aansturing van de ambulante en woonbegeleiders.

Dit werk biedt nieuwe uitdagingen en diepgang en maakt dat ik op een andere manier kan bijdragen aan de kwaliteit die wij als organisatie bieden. Ik vind het super om te doen en geniet ervan om op deze manier ook indirect bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling en het leven van onze cliënten.

Naast mijn werk heb ik een druk sociaal leven, lees ik graag een boek en als het even kan ga ik jaarlijks op wintersport.

Caroline Kessels.
Orthopedagoog/zorgcoördinator.
06-50400584.