Raad van Toezicht

Raad van Toezicht

Voorzitter

 

Jan Lems
Voorzitter Raad van Toezicht

 

Jan is van 1954 en is werkzaam geweest in verschillende functies binnen de jeugdzorg.

De laatste jaren was hij als manager verantwoordelijk voor de lokale en regionale contractering van jeugdzorgaanbieder Vitree.

Jan woont in Almere en is daar sinds 2010 actief als gemeenteraadslid voor D66. Jan is ook bestuurslid van Zorgbakkerij Almere en Noodopvang Stedenwijk in Almere.


 

Matt van der Reijden
Secretaris Raad van Toezicht

 

Matt is van 1960 en werkzaam als kinder- en jeugdpsychiater. 95% van zijn werk bestaat momenteel uit patiëntenzorg (kinderen, jongeren, volwassenen).

Matt heeft voorheen meer dan 10 jaar als psychiater gewerkt bij het dr Leo Kannerhuis. Bij deze instelling worden alleen mensen met een autisme stoornis behandeld. Bij deze instelling tevens voor langere tijd geneesheer directeur geweest en heeft als zodanig nauw samengewerkt met de Directie en Raad van Toezicht.

Mijn aandacht als toezichthouder zal derhalve sterk gericht zijn op zaken als het primair proces, beleidsontwikkeling, innovatie en veiligheid.

Matt is getrouwd, heeft 2 kinderen en is woonachtig in Oosterbeek.


Lid Raad van Toezicht

 

Arthur Verheul
Lid Raad van Toezicht

 

Arthur heeft ruim 35 jaar ervaring als manager/bestuurder, adviseur en recent ook als toezichthouder op het snijvlak van financiën en organisatieverbetering in profit en not-for-profit, binnen- en buitenland.

Bij: Esso, Unilever, McKinsey, Ballast Nedam, Scantech ID, ATAG, Arbeidsvoorziening (nu UWV), GITP. En in de zorg: ArboNed, Perined, Spijkenisse Medisch Centrum (RvC) en thans AB Het Spectrum (RvT).

Arthur woont met zijn vrouw, Anne-Marie, in Deventer. Ze hebben 5 kinderen.

 


x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security